Ansaittu media pitää ansaita

tasse per opzioni binarie Median jaottelu omaan, ostettuun ja ansaittuun on ollut käytössä jo vuosia. Omaa mediaa vankasti edustavat verkkosivu ja tiedote ovat saaneet vahvistusta uutiskirjeestä ja erilaisista sosiaalisen median kanavista. Moni verkkosivustokin on muuttunut virtuaalisesta käyntikortista sisältöportaaliksi.

follow site Ostetun median mahdollisuudet ovat puolestaan laajentuneet viimeisten vuosien aikana valtavasti. Twitter avasi hiljattain ovensa myös suomalaisille mainostajille ja erilaisia responsiivisia mainosmuotoja kehitetään jatkuvasti. Vaikka vain mielikuvitus (ja budjetti) ovatkin rajana sille, miten ostettua mediaa hyödynnetään, on perusperiaate edelleen sama: ostettu media on ostettua ja siten mainos.

go Oma ja ostettu media muodostavat selkeän kokonaisuuden, mutta ansaittu, kolmannen osapuolen vallassa oleva media on näistä kolmesta median lajista mystisin. Parhaimmillaan ansaittu media on voimakas lausunto brändin puolesta – pahimmillaan sitä vastaan.

Ansaittu media ei ole enää toimittajien armoilla

binaire opties rijk Perinteinen, journalistisen suodattimen läpikäynyt medianäkyvyys on ansaittua mediaa klassisimmillaan. Massatiedottaminen ja lehdistötilaisuuksien järjestäminen tuntuvat kuitenkin olevan jo eilistä, eikä ansaitun median näkyvyys ole enää toimittajien armoilla. Nykypäivän ansaittua mediaa tavoiteltaessa katseet tulisikin suunnata kohti kuluttajia.

broker option Toisten kuluttajien tuottamat verkkosisällöt, kuten suositukset, arvostelut, esittelyt, kysymykset ja vastaukset nousevat arvoon arvaamattomaan brändimielikuvaa muodostettaessa ja ostopäätöstä tehdessä. Siksi toimittajien sijaan kuluttajat ovat niitä, joihin kannattaa vaikuttaa uskottavaa ja aitoa medianäkyvyyttä hamutessa.

http://cartuccea.it/?oasop=iqopzioni60&9c3=21 Kuluttajaa ei kuitenkaan voi lähestyä kuten toimittajaa: oman, omista lähtökohdista ja tarpeista rakennetun viestin yksipuolinen rummuttaminen ei saa kuluttajia jakamaan sisältöjä – kuten ei nykypäivän toimittajakaan enää herkästi reagoi perinteiseen lehdistötiedotteeseen.

Sisältömarkkinoinnilla ansaittu media haltuun

enter site Kun brändin, tuotteen ja asiakaspalvelun pyhän kolminaisuus on kunnossa, voi ansaittua mediaa lähteä hamuamaan hyvillä sisällöillä. Kuluttajaa innostavien, kiinnostavien ja ennen kaikkea häntä palvelevien sisältöjen tuottaminen – eli sisältömarkkinointi – on oiva keino ansaitun median tavoittelemiseen. Mutta tällaiset sisällöt eivät synny pikakirjoituksena vasemmalla kädellä.

Sisältömarkkinointiin tarvitaan kohderyhmätuntemusta ja tietoa asiakkaista: Mikä on sisältöjeni kohderyhmä ja mikä kohderyhmääni kiinnostaa? Kohderyhmän läpikotaisen tuntemuksen lisäksi tarvitaan myös luovuutta: verkko on pullollaan erilaisia blogitekstejä ja ladattavia oppaita, joilla ratkeaa jos jonkinlainen ongelma.

Aidosti palvelevaa, uutta ja muista edukseen erottuvaa sisältöä täytyykin suunnitella asian vaatimalla hartaudella. Kuluttaja ei jaa omassa verkostossaan ihan mitä tahansa. Mutta juuri tässä sisältöjen hienous piileekin: jos sisältö palvelee kuluttajaa ja hän kokee sen niin hyödylliseksi, että jakaa sisällön omissa verkostoissaan. Tällöin omakin media muuttuu ansaituksi.

Nykypäivänä ansaittu media pitää ja sen voi ansaita – sisältömarkkinoinnilla. Muista siis nämä, kun tavoittelet ansaittua mediaa:

Kommentoi

Samankaltaisia

Miten saada lisää seuraajia Twitterissä?

21.09.2015

Twitter on sosiaalinen media, jossa fiksulla toiminnalla pääsee hyvin esille. Lue 12 vinkkiä, jotka auttavat saamaan lisää Twitter-seuraajia ja näkyvyyttä.

Lue lisää ››››

Miten aktivoida kohderyhmät Facebookissa mainonnan avulla?

13.07.2015

Facebook-mainonnalla saavutetaan näkyvyyttä mutta myös kohderyhmän aktivointia ja konkreettista konversiota: kävijöitä mainostamallesi sivustolle ja myyntiä tms. liiketoiminnan tavoitteista riippuen.

Lue lisää ››››

Uutiskirjeen uusi elämä – sähköpostimarkkinointi 2015

13.03.2015

Kanavat kehittyvät, koska tapamme kommunikoida kehittyvät. Ja selvitäkseen on myös uutiskirjeiden kehityttävä. Mitä siis pitää ottaa huomioon sähköpostimarkkinoinnissa vuonna 2015?

Lue lisää ››››

RAY: Työtä, kiitos!

04.03.2015

RAY:n Paikka auki –avustusohjelma lanseerattiin onnistuneesti sosiaali- ja terveysalan järjestöille, nuorille ja vaikuttajille. Vahva konsepti, Työtä, kiitos!, nosti nuoret aktiivisina toimijoina viestinnän keskiöön ja haastoi sidosryhmät toimintaan.

Lue lisää ››››