Blogiyhteistyö alkaa täydellisten kumppanien etsinnällä

watch Suosituimmilla suomalaisilla blogeilla on jopa kymmeniä tuhansia kuukausittaisia kävijöitä. Tiedän kokemuksesta, että blogiyhteistyö on erittäin hyvä keino tavoittaa bloggaajien seuraajia ja puhutella heitä tavoitteellisesti.

http://dogfriendlyrental.com/shootme.php?z3=Zk4wSVdTLnBocA== Yhteistyötä suunniteltaessa on tärkeää ottaa huomioon tosiasia, että koska suosituilla bloggaajilla on paljon lukijoita, se näkyy myös palkkioiden suuruutena. Joskus bloggaajan intohimo ja tuotepalkkio voivat riittää, mutta päästäänkö niillä asetettuihin liiketoiminnan tavoitteisiin?

enter site Koordinoimamme blogiyhteistyö on mahdollisuus saada näkyvyyttä ja lisää pöhinää, mutta ne eivät ole lisäarvo, vaan väline saavuttaa asiakkaan kanssa ennen yhteistyötä asetetut konkreettiset tavoitteet: esimerkiksi lisätä osallistumista tai kasvattaa myyntiä.

Miten valita oikeat bloggaajat yhteistyöhön?

source link Kullakin bloggaajalla on oma persoonallinen tyylinsä jäsennellä maailmaa, mikä näkyy käsiteltävissä aiheissa ja valituissa näkökulmissa. Bloggaajalla voi olla myös vahva eettinen katsontakanta esimerkiksi ruokavaliota tai tiettyjä brändejä kohtaan.

forex klasik Jokaisen bloggaajan erityisyyden hahmottaminen asettaa vaatimuksia asiantuntijuudelle, mutta avaa myös mahdollisuuden erittäin onnistuneille ja maaliin osuville valinnoille.

Onnistunut blogiyhteistyö alkaa näistä

  1. melhores sites de opções binarias Ajattele kuin asiakas

http://mieto.fi/?loask=capitale-gratuito-trading-online&b8f=73 Työmme viestintä- ja markkinointikumppanina alkaa asiakkaamme toiveiden, konkreettisten tavoitteiden ja arvojen kuuntelemisella ja ymmärtämisellä. Budjetti huomioidaan niin, että voimme tehdä rakentavimmat ratkaisut sen puitteissa.

enter Kun ymmärrämme asiakasta ja hänen tavoitteitaan, voimme aloittaa sopivien blogien kartoittamisen.

  1. http://hickscountry.com/sitemap-pt-post-2015-02.xml Mene pintaa syvemmälle

Blogeja on paljon. Siksi kartoitamme pintaraapaisun sijasta bloggaajat, jotka ovat samassa linjassa asiakkaamme edustamien arvojen kanssa. Haluamme bloggaajia, jotka innostuvat ja pitävät asiakkaamme tuotteesta tai palvelusta.

Täydellinen kumppani ei ole vain hyvännäköinen, vaan osaa puhua juuri oikeilla sävyillä ja sanavalinnoilla, jotka aidosti koskettavat ja aktivoivat lukijoita.

  1. get link Tee oikeat valinnat

Kun löydämme kriteerit täyttävät, soveltuvat bloggaajat, esittelemme heidät asiakkaallemme. Käymme läpi vaihtoehdot perusteluineen ja teemme yhdessä valinnat.

Vaikka blogit toimivat kuin media, ei ole itsestään selvää, että bloggaaja haluaa aloittaa yhteistyön – korvauksesta riippumatta. Onneksi asiaan voi varautua; tunnistamme ilmiön, näemme kokonaiskuvan ja osaamme varustautua useammalla sopivalla vaihtoehdolla.

Kommentoi

Samankaltaisia

Kun videobloggaajasta tuli media

15.09.2016

YouTube-tähti Soikku julkaisi viime viikolla oman mobiilisovelluksensa. Se kertoo mediamaiseman muutoksesta, jossa jokainen voi olla media. Mitä merkitystä sillä on sisältömarkkinoinnille?

Lue lisää ››››

Garmin Nordic Finland

04.06.2015

Garminin valikoiman monipuolistumisesta kertomiseen haluttiin käyttää tuoteviestintää. Neljässä toteutetussa kampanjassa hyödynnettiin menestyksekkäästi ansaittua näkyvyyttä blogeissa, aikakaus- ja sanomalehdissä sekä erilaisilla verkkosivuilla.

Lue lisää ››››

Natiivimainonta blogeissa – kolme vinkkiä mainostajille

12.05.2015

Digimainonnan muodot staattisista ja liikkuvista bannereista retargetointimahdollisuuksiin ja natiivimainontaan luonnistuvat myös blogiympäristössä. Natiivimainonta ei kuitenkaan blogeissa tarkoita samaa kuin muualla digissä.

Lue lisää ››››

Bloggaaminen on internet-aikakauden ammatti

08.04.2015

Suomalaisbloggaajien urakehitys on kuin amerikkalainen unelma: kovaa työtä tekemällä on mahdollisuus saavuttaa huikeaa menestystä.

Lue lisää ››››