Rekry: Harkka hukassa!

http://zastavametal.com/?pirowok=can-i-buy-Priligy-over-the-counter-in-Vancouver-Washington&caa=1f Haemme tiimiimme viestintäharjoittelijaa ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa.

http://ny.ithu.se/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://ny.ithu.se/webbinarium-oppen-utbildning-for-nyanlanda/ Sisältömarkkinointiin erikoistunut viestintä- ja markkinointitoimisto Myy etsii riveihinsä keväälle 2017 reipasta ja oma-aloitteista viestintäharjoittelijaa ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa. Jos kirjoittaminen on sinulle mieluista puuhaa tai digitaalinen markkinointi on juttusi, saatat olla seuraava harjoittelijamme!

Tastylia (Tadalafil) Buy 20 MG Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

  • Palavaa kiinnostusta sisältömarkkinointiin
  • Kykyä tuottaa puhuttelevaa sisältöä ja/tai digitaalisen markkinoinnin kanavien ja taktiikoiden tuntemusta
  • Oma-aloitteisuutta ja rohkeutta tuoda omia näkemyksiä esiin
  • Erinomaista asennetta ja halua oppia uutta

http://airshow-magazin.de/airtoair/ Tarjoamme sinulle innostavan harjoittelupaikan viestinnän ja markkinoinnin näköalapaikalla. Myyssä et joudu pelkäksi kahvinkeittelijäksi, vaan pääset osaksi tiimiä, joka toteuttaa liiketoiminnan tavoitteita tukevaa viestintää. Keskitymme erityisesti omien ja sosiaalisen median kanavien hyödyntämiseen. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa ja harjoitteluaika on sopimuksen mukaan noin 9.1.–30.6.2017. Maksamme harjoittelusta palkkaa.

http://www.fordbaris.com/?jiiias=gedik-forex-indir&6ac=f8 Näetkö itsesi seuraavana Myyn harkkana?

http://jojofane.com/?njd=mercado-op%C3%A7%C3%B5es-binarias&689=85 Ota yhteyttä ja myy itsesi meille 23.11.2016 mennessä!

follow Lisätiedot ja hakemukset: Juulia Piirainen, juulia.piirainen@viestintamyy.fi, +358 443439510

Kommentoi

Samankaltaisia

Sisältömarkkinoinnin harjoittelija

06.10.2017

Sisältötoimisto Myy hakee tiimiinsä kahta innokasta harjoittelijaa! Myyssä pääset osaksi tiimiä, jossa toteutetaan asiakkaille sisältömarkkinoinnin strategioita ja toimenpiteitä.

Lue lisää ››››

Etsimme kämppistä!

07.09.2017

Etsimme luovia kumppaneita jakamaan uuden uutukaista toimitilaamme.

Lue lisää ››››

Rekry: Freelancer-kirjoittajia

06.03.2017

Etsimme freelancer-kirjoittajaa kasvavaan sisällöntuotannon tiimiimme.

Lue lisää ››››

Valeuutiset Facebookissa – valtaa ilman vastuuta?

23.11.2016

Donald Trumpin vaalivoiton jälkeen syyttävä sormi on osoittanut Facebookissa leviäviä valeuutisia. Kriitikoiden mukaan ne vahvistavat vaarallisia somekuplia, joissa totuudella ei ole enää väliä.

Lue lisää ››››

Trump voitti myös somessa

09.11.2016

Donald Trump voitti Yhdysvaltojen presidentinvaalit lukemattomista kohuista huolimatta myös sosiaalisessa mediassa. Tämän vuoden vaaleja onkin kutsuttu sosiaalisen median vaaleiksi.

Lue lisää ››››

Rekry: Sisältömarkkinoinnin ammattilainen

03.11.2016

Haemme tiimiimme sisältömarkkinoinnin ammattilaista. Oletko sinä uusi myy?

Lue lisää ››››

USA:n vaaliväittelyt rikkovat Twitterin ennätyksiä

12.10.2016

Donald Trumpin ja Hillary Clintonin showbisneksestä vahvoja vaikutteita ammentavat vaaliväittelyt ovat herättäneet valtavasti huomiota ympäri maailmaa. Lue lisää, miten sosiaalinen media on reagoinut tähän.

Lue lisää ››››

Viisi TED-puhetta sisältömarkkinoijalle

29.09.2016

Myy poimi viisi inspiroivaa TED-puhetta, jotka jokaisen sisältömarkkinoijan pitäisi katsoa.

Lue lisää ››››

Loppu Instagramin trolleille?

22.09.2016

Instagram julkaisi uuden näppärän työkalun, jonka avulla voi suodattaa kommentteja. Saadaanko tällä uudella päivityksellä kitkettyä somen trolleja?

Lue lisää ››››

Kun videobloggaajasta tuli media

15.09.2016

YouTube-tähti Soikku julkaisi viime viikolla oman mobiilisovelluksensa. Se kertoo mediamaiseman muutoksesta, jossa jokainen voi olla media. Mitä merkitystä sillä on sisältömarkkinoinnille?

Lue lisää ››››

Instagram on kuin Melania Trump

31.08.2016

Instagram julkaisi kovin tutun kuuloisen uuden ominaisuuden, Instagram Storiesin. Se on melkein täysi kopio Snapchatin Storiesista. Tässä postauksessa verrataan, miten Instagramin versio pärjää Snapchatille.

Lue lisää ››››

Alpron Smoothie Workshopissa etsittiin täydellisiä makupareja

24.08.2015

Alpron Smoothie Workshop kokosi yhteen joukon bloggaajia ja toimittajia keskiviikkona 19.8.2015. Ravintola Kellohalli täyttyi iloisesta ihmettelystä ja blendereiden hurinasta, kun osallistujat kokeilivat erilaisia makupareja huippukokki Sami Tallbergin johdolla.

Lue lisää ››››