Rekry: Sisältömarkkinoinnin ammattilainen

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=trading-part-time&b77=cb trading part time Haemme tiimiimme sisältömarkkinoinnin ammattilaista. Olet etsimämme myy, jos:

  • Ymmärrät, kuinka sisältömarkkinoinnilla palvellaan asiakasta jokaisessa asiakasmatkan vaiheessa
  • Osaat laatia suunnitelmia, joissa brändi kohtaa asiakkaan oikeassa kanavassa oikealla viestillä
  • Olet innostunut toimenpiteiden tehokkuuden mittaamisesta ja osaat tulkita riittävästi analytiikkaa
  • Intohimonasi on kehittää sisältömarkkinoinnin palveluita ja pohtia, kuinka toimenpiteitä tehtäisiin jatkuvasti paremmin

Tadalafil Oral Strips Buy 20 MG Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa sisältömarkkinoinnin keinoin. Jos sisältömarkkinointi on intohimosi, laita hakemuksesi 16.11.2016 mennessä satu.rasa@viestintamyy.fi ja merja.tervo@viestintamyy.fi.

opciones binarias y forex Työpaikka sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja voit kysyä mailitse Satu Rasalta ja puhelimitse 9.11. klo 13–17, 040-707 44 70.

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-ile-zarabiacie&9d1=9d Myy on sisältömarkkinointiin keskittynyt toimisto. Keskitymme erityisesti omien ja sosiaalisen median kanavien hyödyntämiseen. Maksettu media ja erilaiset mediayhteistyöt tukevat ja ohjaavat yleisöjä sisältöjen pariin. Olemme Hubspot-kumppani.

Kommentoi

Samankaltaisia

Sisältömarkkinoinnin harjoittelija

06.10.2017

Sisältötoimisto Myy hakee tiimiinsä kahta innokasta harjoittelijaa! Myyssä pääset osaksi tiimiä, jossa toteutetaan asiakkaille sisältömarkkinoinnin strategioita ja toimenpiteitä.

Lue lisää ››››

Etsimme kämppistä!

07.09.2017

Etsimme luovia kumppaneita jakamaan uuden uutukaista toimitilaamme.

Lue lisää ››››

Rekry: Freelancer-kirjoittajia

06.03.2017

Etsimme freelancer-kirjoittajaa kasvavaan sisällöntuotannon tiimiimme.

Lue lisää ››››

Valeuutiset Facebookissa – valtaa ilman vastuuta?

23.11.2016

Donald Trumpin vaalivoiton jälkeen syyttävä sormi on osoittanut Facebookissa leviäviä valeuutisia. Kriitikoiden mukaan ne vahvistavat vaarallisia somekuplia, joissa totuudella ei ole enää väliä.

Lue lisää ››››

Trump voitti myös somessa

09.11.2016

Donald Trump voitti Yhdysvaltojen presidentinvaalit lukemattomista kohuista huolimatta myös sosiaalisessa mediassa. Tämän vuoden vaaleja onkin kutsuttu sosiaalisen median vaaleiksi.

Lue lisää ››››

Rekry: Harkka hukassa!

03.11.2016

Haemme tiimiimme viestintäharjoittelijaa ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa!

Lue lisää ››››

USA:n vaaliväittelyt rikkovat Twitterin ennätyksiä

12.10.2016

Donald Trumpin ja Hillary Clintonin showbisneksestä vahvoja vaikutteita ammentavat vaaliväittelyt ovat herättäneet valtavasti huomiota ympäri maailmaa. Lue lisää, miten sosiaalinen media on reagoinut tähän.

Lue lisää ››››

Viisi TED-puhetta sisältömarkkinoijalle

29.09.2016

Myy poimi viisi inspiroivaa TED-puhetta, jotka jokaisen sisältömarkkinoijan pitäisi katsoa.

Lue lisää ››››

Loppu Instagramin trolleille?

22.09.2016

Instagram julkaisi uuden näppärän työkalun, jonka avulla voi suodattaa kommentteja. Saadaanko tällä uudella päivityksellä kitkettyä somen trolleja?

Lue lisää ››››

Kun videobloggaajasta tuli media

15.09.2016

YouTube-tähti Soikku julkaisi viime viikolla oman mobiilisovelluksensa. Se kertoo mediamaiseman muutoksesta, jossa jokainen voi olla media. Mitä merkitystä sillä on sisältömarkkinoinnille?

Lue lisää ››››

Instagram on kuin Melania Trump

31.08.2016

Instagram julkaisi kovin tutun kuuloisen uuden ominaisuuden, Instagram Storiesin. Se on melkein täysi kopio Snapchatin Storiesista. Tässä postauksessa verrataan, miten Instagramin versio pärjää Snapchatille.

Lue lisää ››››

Alpron Smoothie Workshopissa etsittiin täydellisiä makupareja

24.08.2015

Alpron Smoothie Workshop kokosi yhteen joukon bloggaajia ja toimittajia keskiviikkona 19.8.2015. Ravintola Kellohalli täyttyi iloisesta ihmettelystä ja blendereiden hurinasta, kun osallistujat kokeilivat erilaisia makupareja huippukokki Sami Tallbergin johdolla.

Lue lisää ››››