Sitoutunut asiakas korvaa maksetun median

watch here Markkinoijat ovat monesti ahneita. Halutaan tavoittaa aina vaan lisää ja lisää uusia potentiaalisia asiakkaita, mieluiten mahdollisimman isosti ja näkyvästi. Sisällön suunnitteluun ja tuotantoon käytetään ruhtinaallisesti aikaa ja rahaa, mediatilasta puhumattakaan. Tämän jälkeen markkinointi on tehnyt tehtävänsä.

http://stamparija-rankovic.com/?prilko=can-i-buy-Priligy-over-the-counter-in-Chesapeake-Virginia&4b7=62 Monet suuret yritykset laahaavat auttamattomasti perässä, kun mitataan markkinoinnin tuloksellisuutta. Tämä on luonnollista tilanteessa, jossa ostettuun medianäkyvyyteen on käytössä miljoonabudjetti. Ei ole tarvetta kehittää uusia innovatiivisia tapoja tehdä markkinointia.

can you buy Lyrica at walmart Toisin kuin valtaosa suuryrityksistä, monet start-upit ovat onnistuneet tekemään erittäin tuloksellista markkinointia pienillä kustannuksilla. Niukat resurssit pakottavat luovuuteen sekä keskittymään olennaiseen: mahdollisimman kustannustehokkaisiin tapoihin lisätä kasvua.

Tee, testaa ja optimoi mahdollisimman nopealla syklillä

http://wcminerals.com.au/?gvozd=binary-option-system-reviews&e6e=a0 Piilaaksossa start-upien innovatiivista lähestymistapaa markkinointiin on alettu kutsumaan kasvuhakkeroinniksi (growth hacking). Kyseessä on uudenlainen asenne markkinointiin, joka muuttaa sen logiikkaa radikaalisti ja ilmiö on pikkuhiljaa rantautumassa myös Suomeen.

http://autoinforma.it/index.php?option=com_jcomments Ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä kasvuhakkerointia, mutta strateginen tavoite on aina sama: tavoittaa potentiaaliset asiakkaat mahdollisimman nopeasti ja skaalautuvasti teknologiaa ja dataa hyödyntäen. Dropbox, LinkedIn, Twitter, eBay, Instagram ja Spotify ovat esimerkkejä yrityksistä, jotka hyödyntävät kasvuhakkerointitekniikoita kasvun moottorina. Pointtina on testata pieniä asioita nopealla syklillä. Virheitä saa ja pitää tehdä, jotta tekemistä voidaan optimoida.

source site Edellä mainitut yritykset eivät näe markkinointia erillisenä toimintona, vaan integroituna osana tuotekehitystä. Brändiä rakennetaan sitoutuneiden asiakkaiden kautta ja tuotteen käytöstä tehdään sosiaalista – hyvä esimerkki tästä on vaikkapa Spotifyn ja Facebookin yhteistyö: integraatio-applikaatio kertoo kavereillesi mitä biisiä juuri kuuntelit.

Sitoutunut asiakas korvaa maksetun median

follow site Nykyiset asiakkaat ovat yksi tuloksellisen markkinoinnin keskeisimmistä lähtökohdista. Suosittelijoiden hyödyntäminen on merkittävästi kustannustehokkaampaa ja uskottavampaa kuin jatkuva uusien asiakkaiden metsästäminen maksetulla medialla. Miksi monen yrityksen on vaikea sisäistää tämä asia?

najlepsza dzwignia forex get link Ryan Holidayn mukaan start-upien innovatiivinen lähestymistapa markkinointiin on mahdollinen kahdesta eri syystä:

  1. Start-upeilla ei ole erillisiä markkinointibudjetteja
  2. Start-upeilla ei ole aiempaa kokemusta markkinoinnista

Mieleen nousee keskeinen kysymys, joka jokaisen markkinoijan kannattaisi kysyä itseltään: entä jos unohtaisimme kaiken, minkä tiedämme markkinoinnista ja aloittaisimme sen täysin puhtaalta pöydältä?

Kommentoi

Samankaltaisia

Suomen Pipliaseura

04.03.2015

Pipliaseura on järjestö, joka kääntää ja kustantaa Raamattua eri kielille. Pipliaseura halusi luoda erityisesti uusia potentiaalisia lahjoittajia puhuttelevan varainhankintakonseptin ja siirtyä sen myötä entistä vahvemmin varainhankintaan digissä.

Lue lisää ››››

Uusi Lastensairaala 2017

04.03.2015

Varainhankintakampanjan tavoitteena oli kerätä lahjoituksilla 30 miljoonaa euroa uuden lastensairaalan rakentamiseksi. Jatkuvan sisältömarkkinoinnin avulla tavoite saavutettiin ennätysajassa 1,5 vuodessa.

Lue lisää ››››

#Brändi – asiakkaan palvelija

03.03.2015

Perinteisen kampanja-ajattelun voi unohtaa, sillä brändin täytyy olla näkyvissä sosiaalisessa mediassa vuoden jokaisena päivänä, 24/7. Potentiaaliset asiakkaat tavoitetaan oikeanlaisella sisällöllä juuri silloin kun he miettivät tuotteen tai palvelun ostamista.

Lue lisää ››››