Myy?


Myy är en PR and marketing agency.
Vi tror i  http://mustangcipowebaruhaz.hu/?sisd=strategie-in-opzioni-binarie&8f8=8c content och  http://www.mylifept.com/?refriwerator=bin%C3%A4re-optionen-vor-und-nachteile&357=d4 inbound marketing.

Med högkvalitativa content and inbound marketing tekniker,
är det möjligt att
  maquina de hacer dinero opciones binarias attrahera, www binary com engagera, http://sigurfreyr.com/?tyxe=indicator-opzioni-binary&fa6=1c konvertera and source glädja kunder.

fare treaning da casa Strålande content skapas med att kombinera  http://bti-defence.com/language/en/tag/event/ data and http://www.selectservices.co.uk/?propeler=come-guadagnare-soldi-online-con-il-trading&f76=be kreativitet.
Med hjälp av att utnyttja oss och vårt kunnande kan du bygga
lönsamma och långvariga kund relationer.

Tjänster


Brand strategy

Content strategy

Egna kanaler / Inbound marketing

Engagerande innehåll

Engagering av målgrupp

Analytics, SEO & PPC

Vill du veta mer?

 

Case 

Våra arbeten


Nytt barnsjukhus 2017

Insamlings målet var att samla in pengar till 30 miljoner euro för att bygga ett nyt barnsjukhus. Med hjälp av kontinuerlig innehåll marknadsföring målet uppnåddes på rekordtid på 1,5 år.
Läs mer ››››

Garmin Nordic Finland

Produkt kommunikation användes för att tala om Garmin urbud av diversifiering. De fyra kampanjer genomförts tjänade synlighet bloggar, tidskifter och tidningar, samt en mängd olika webbplatser.
Läs mer ››››

Finska Bibelsällskapet

Finska Bibelsällskapet är en organisation som översätter och ger ut Bibeln på nya språk. Organisationen ville skapa en särskilt nya potentiella donatorer tilltalande koncept och flytta med den ännu starkare digitalisk fundraising.
Läs mer ››››

Ray - Plats öppen

RAY:s Plats öppen - tillskottprogram lanserades framgånsrikt på de sociala och hälso-organisationer, ungdomar och ledare. Den starka koncept, Arbete, tack!, väckte ungdomar som aktiva deltagare i centrum för kommunikation och utmanade intressenter till handling.
Läs mer ››››

Duckenheim

Duckenheim kampanjens mål var att fira 80-årige Kalle Anka på ett sätt som tjänar både vuxna nostalgi hunger och digitala törst av barn och ungdomar.
Läs mer ››››

Du hittar oss även på:

Vårt team


Kontakta oss


Kontaktuppgifter

Myy Helsinki

KALEVANKATU 30, 3.5 KRS
00100 HELSINKI
+358 (0)50 555 4325

Myy Oulu

HALLITUSKATU 27 A 1
90100 OULU
+358 (0)40 5947426