Trump voitti myös somessa

follow link enter site Donald Trump valittiin kohuista huolimatta tänään Yhdysvaltojen uudeksi presidentiksi. Ristiriitaisista ja vastakkaisista näkemyksistään kuuluisaksi tullut yritysjohtaja ja miljardööri oli voittaja myös sosiaalisen mediassa.

follow site Sosiaalisesta mediasta on nopeasti tulossa ihmisille ensisijainen keino seurata maailman uutisia. Aikaisemmin tänä vuonna tehty tutkimus osoittikin, että melkein puolet yhdysvaltalaisista kääntyi somen puoleen hankkiakseen tietoa presidentinvaaleista. Ei olekaan siis yllättävää, että tämän vuoden vaaleja on kutsuttu sosiaalisen median vaaleiksi.

soaial_media_trump_clinton

buy Priligy amex in Salem Oregon Vaikka Trumpista ja follow link Clintonista tuli puolueidensa viralliset ehdokkaat samalla viikolla, oli Trump jo oletettu ehdokas paljon aikaisemmin. Kiinteistömoguli saikin toukokuusta asti etumatkaa sosiaalisessa mediassa kampanjoimiseen, sillä Clinton kamppaili silloin vielä http://www.swazilandforum.com/?n=come-usare-autopzioni-binarie come usare autopzioni binarie Bernie Sandersin kanssa demokraattipuolueen ehdokkuudesta. Tastylia (Tadalafil) 100% guarantee of pleasure  

source link Kun Hillary Clinton julistettiin puolueen viralliseksi ehdokkaaksi, alkoi verinen kilpailu vaalien voittamisesta sosiaalisen median eri kanavissa. Molemmat ehdokkaat tajusivat somen tärkeyden, ja sen, että tykkäykset ja jaot voisivat muuttua ääniksi vaaleissa.  

opzioni binarie bufale Trumpin äärimmäinen sisältö on auttanut häntä pysymään edellä suosiossa sosiaalisessa mediassa. Hän kirjoittaa isoilla kirjaimilla, käyttää huutomerkkejä ja iskulauseita vahvistaakseen viestejään. Se vetosikin moneen, jotka haluavat vahvaa johtajaa, joka sanoo mitä he haluavat kuulla. Oli se sitten faktaa tai fiktiota. Taistelussa sosiaalisen median tantereilla Hillaryn positiiviset viestit eivät toimineet yhtä hyvin, kuin Trumpin voimakkaat alarmismit.

nayttokuva-2016-11-08-kello-11-53-21

www goption com Molemmilla kandidaateilla oli henkilökuntaa auttamassa kampanjoissa sosiaalisen median eri kanavissa, mutta Trumpin tiimi onnistui hyväksikäyttämään paremmin esimerkiksi sitouttamista ja tavoittavuutta, joka edesauttoi kiinteistömogulin suosiota sosiaalisessa mediassa.

Crowbabblen tekemästä analyysistä (alla oleva kuva) näkyy selvä ero siinä, miten Trump oli onnistunut ylivoimaisesti paremmin sitouttamisessa sosiaalisessa mediassa, kuin Clinton.

totalengagement

Trumpilla on Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa yhteensä 29,5 miljoonaa seuraajaa ja Clintonilla 22,5 miljoonaa. Jos yhdysvaltalaiset olisivat äänestäneet vaaleissa seuraamalla suosikkiaan sosiaalisessa mediassa, olisi Trump noussut presidentiksi myös tällä tavalla.

Tämän vuoden presidentinvaalit ovat aivan viimeistään osoittaneet, kuinka suuri rooli sosiaalisella medialla on tulevaisuutemme muotoutumisessa. Jos vaalit tai niiden tulos ovat ahdistaneet sinua, suosittelemme siihen parannukseksi tätä.

Kuvalähteet:
Future of Business and Tech
Social Media Explorer
Facebook

Kommentoi

Samankaltaisia

Sisältömarkkinoinnin harjoittelija

06.10.2017

Sisältötoimisto Myy hakee tiimiinsä kahta innokasta harjoittelijaa! Myyssä pääset osaksi tiimiä, jossa toteutetaan asiakkaille sisältömarkkinoinnin strategioita ja toimenpiteitä.

Lue lisää ››››

Etsimme kämppistä!

07.09.2017

Etsimme luovia kumppaneita jakamaan uuden uutukaista toimitilaamme.

Lue lisää ››››

Rekry: Freelancer-kirjoittajia

06.03.2017

Etsimme freelancer-kirjoittajaa kasvavaan sisällöntuotannon tiimiimme.

Lue lisää ››››

Valeuutiset Facebookissa – valtaa ilman vastuuta?

23.11.2016

Donald Trumpin vaalivoiton jälkeen syyttävä sormi on osoittanut Facebookissa leviäviä valeuutisia. Kriitikoiden mukaan ne vahvistavat vaarallisia somekuplia, joissa totuudella ei ole enää väliä.

Lue lisää ››››

Rekry: Harkka hukassa!

03.11.2016

Haemme tiimiimme viestintäharjoittelijaa ja digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa!

Lue lisää ››››

Rekry: Sisältömarkkinoinnin ammattilainen

03.11.2016

Haemme tiimiimme sisältömarkkinoinnin ammattilaista. Oletko sinä uusi myy?

Lue lisää ››››

USA:n vaaliväittelyt rikkovat Twitterin ennätyksiä

12.10.2016

Donald Trumpin ja Hillary Clintonin showbisneksestä vahvoja vaikutteita ammentavat vaaliväittelyt ovat herättäneet valtavasti huomiota ympäri maailmaa. Lue lisää, miten sosiaalinen media on reagoinut tähän.

Lue lisää ››››

Viisi TED-puhetta sisältömarkkinoijalle

29.09.2016

Myy poimi viisi inspiroivaa TED-puhetta, jotka jokaisen sisältömarkkinoijan pitäisi katsoa.

Lue lisää ››››

Loppu Instagramin trolleille?

22.09.2016

Instagram julkaisi uuden näppärän työkalun, jonka avulla voi suodattaa kommentteja. Saadaanko tällä uudella päivityksellä kitkettyä somen trolleja?

Lue lisää ››››

Kun videobloggaajasta tuli media

15.09.2016

YouTube-tähti Soikku julkaisi viime viikolla oman mobiilisovelluksensa. Se kertoo mediamaiseman muutoksesta, jossa jokainen voi olla media. Mitä merkitystä sillä on sisältömarkkinoinnille?

Lue lisää ››››

Instagram on kuin Melania Trump

31.08.2016

Instagram julkaisi kovin tutun kuuloisen uuden ominaisuuden, Instagram Storiesin. Se on melkein täysi kopio Snapchatin Storiesista. Tässä postauksessa verrataan, miten Instagramin versio pärjää Snapchatille.

Lue lisää ››››

Alpron Smoothie Workshopissa etsittiin täydellisiä makupareja

24.08.2015

Alpron Smoothie Workshop kokosi yhteen joukon bloggaajia ja toimittajia keskiviikkona 19.8.2015. Ravintola Kellohalli täyttyi iloisesta ihmettelystä ja blendereiden hurinasta, kun osallistujat kokeilivat erilaisia makupareja huippukokki Sami Tallbergin johdolla.

Lue lisää ››››